JUNI
27
Duinzoom 8, een heel bijzonder huis, waarvan de oudste delen uit 1829 dateren.
Nu nog als onderdeel van de kunstroute, maar als het aan de initiatiefnemers ligt, maakt het straks deel uit van de museale omgeving van Rockanje en de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.
JUNI
27

Hoe mooi en inspirerend, de kunstroute! 

JUNI
25
Welke opgaven komen op ons af en hoe moeten we deze aanpakken. Kunnen we dit als gemeenten zelf of biedt de regionale samenwerking hier nieuwe kansen en mogelijkheden.
JUNI
25

Schriftelijke vragen aan de wethouder en/of portefeuillehouder.

Deze vragen komen tot stand door vragen of meldingen van betrokkenen. Op basis van de reactie volgen er verdiepende vragen in de commissie of de raad.

JUNI
21

Waar eerder in de fusiecommissie vragen zijn gesteld over de bevindingen van de Provincie en de impact van 10 jaar ontwikkelen op de begroting voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee zijn er nog steeds geen concrete cijfers bekend.


JUNI
19
Het koersdocument is een tussenstap in het traject van Toekomstvisie naar Omgevingsvisie. Er volgt wederom een (verplicht) participatietraject bij de Omgevingsvisie. En dat is maar goed ook !
JUNI
15
Wat is de stand van zaken van de aanleg padelbanen bij de tennisverenigingen ?
APR
16

Wat een mooie gebiedsontwikkeling in Brielle! Tijdens de inloop waren veel mensen aanwezig, de interesse voor woningbouw is groot.

APR
16

Wat een mooie gedachte om de huidige voorzitter van de Fusiecommissie voor te dragen als tijdelijk of waarnemend burgemeester van Voorne aan Zee.

APR
16

Wat een gekke reactie om een voorstel van IBH aan het college weg te zetten als verkiezingspolitiek.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.