Daan van Orselen
Menu

Uitbreiding basisschool de Zeewinde

De basisschool De Zeewinde is vorig jaar november 2019 opgeleverd. Voor de zomervakantie van 2020 heeft het schoolbestuur te kennen gegeven dat zij te weinig lokalen hebben voor het aantal (te verwachte) leerlingen.
Voorstel tot realisatie natuurspeeltuin in het Mildenburgbos naar aanleiding van de motie Jeugdvoorzieningen van Partij Westvoorne en de lokale partijen.
Op 16 december hebben de gemeenteraden van Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne het herindelingsontwerp vastgesteld. Het vastgestelde herindelingsontwerp is de eerste stap in het wettelijk proces en een belangrijk onderdeel in het fusietraject naar de te vormen gemeente op Voorne per 2023.
Persbericht van Brielle en Westvoorne
De raden van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne maken bekend dat zij op 16 december 2020 het herindelingsontwerp gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne hebben vastgesteld.
Voorstel om de voorzieningen bij het badstrand Rockanje aan te pakken
Waar in de commissie van 1 december een aantal politieke partijen zichzelf met 100-duizenden euro's rijk rekenen met allerlei subsidies, blijkt dit in de praktijk behoorlijk tegen te vallen. Gelukkig heeft dit opportunisme het gezonde verstand niet verdreven.
De advertentie zoals die deze week in de lokale kranten verschijnt.
Verslag van de online openbare vergadering van de commissie Inwonerszaken & Middelen, gehouden op dinsdag 1 december 2020.
Verslag van de online gecombineerde commissievergadering van de commissie GG/Milieu, gehouden op maandag 30 november 2020 om 20.00 uur.
Deze motie van de PvdA is unaniem aangenomen
Deze motie is verworpen met 6 stemmen voor de motie (VVD, CDA, GBW)  en 8  stemmen tegen de motie tot verkoop  (IBW, Partij Westvoorne, PvdA, D66)
Deze motie is aangehouden door stakende stemmen. Voor het behouden van de koepel Zeeburg: Partij Westvoorne, IBW, PvdA, D66  en tegen behouden van de koepel Zeeburg: VVD, CDA, GBW
Deze motie is verworpen met 6 stemmen voor: Partij Westvoorne, IBW, 1 stem CDA en 8 stemmen tegen: VVD, GBW, CDA, PvdA, D66
Deze motie is verworpen met 6 stemmen voor (Partij Westvoorne, IBW)  en 8 stemmen tegen (VVD, CDA, PvdA, GBW, D66)
Deze motie is unaniem aangenomen.
Deze motie is aangenomen met 11 stemmen voor: Partij Westvoorne, IBW, CDA, PvdA, GBW, D66  en 3 stemmen tegen: VVD

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven ? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Dossier lijst

Kalender Raad

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.